GB 2008-9

STATISTIKK: 2.268 SITES - 27.523.793 KBYTES - 4.600 VISITS - 17.016 PAGES - 226.832 FILES - 266.319 HITS i SEPTEMBER 2010 [NYTT REKORDBESØK I SEPTEMBER 2010].

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet -  Copyright © TERJE FJELLSTAD.

TERJE FJELLSTAD - HOVEDSIDE

Tidspunkt for siste oppdatering:

Gisund Budstikke

Arkiv 2009

 
FOTO: TERJE FJELLSTAD

Senjafjell sett fra Fjellstad gård [19. november 2003]
6. januar 2009
UTVISNINGEN AV HERVÆRENDE REDAKTØR VED NEDRE MÅLSELVFOSSEN FERIESENTER AS ER ANNULLERT AV POLITIMESTER TRULS FYHN !
Seier for den alminnelige rettsikkerhet og total skivebom for utestedets administrerende direktør Bjørn Harald Arntzen og lensmann Andreas Nilsen ved Målselv lensmannskontor !
Men det skjedde ikke før Justisdepartementet og Politidirektoratet ble koplet inn i saken !

TEKST: TERJE FJELLSTAD

Det ble klart i midten av desember 2008. Bekjentgjøringen har imidlertid ikke vært prioritert grunnet andre oppgaver.
Det var altså tidlig på sommeren at herværende redaktør ble utvist fra Nedre Målselvfossen Feriesenter AS av administrerende direktør Bjørn Harald Arntzen. Grunnen var angivelig både hva redaktøren hadde skrevet på nettstedet, og hva han kanskje kunne tenke seg å bringe til torgs.
Utvisningen var ikke skriftlig signert, den var ikke tidsbegrenset, og grunnen var heller ikke akseptabel etter lovens bokstav. I tillegg er det slik at det kun er Politiet som kan utferdige en aktuell utvisning. Alle mulige forhold ved utvisningen var altså i strid med Serveringsloven § 16 som trådte i kraft 1. januar 2008.
Til tross for lovens klare innhold, hevdet Politiet ved lensmann Andreas Nilsen at et serveringssted etter egen vurdering kunne utvise en person samt be Politiet om hjelp for å effektuere en slik utvisning.
Som utvist besøkte jeg Målselv lensmannskontor to ganger for å be om dokumentasjon uten merkbart resultat. Et par skriftlige henvendelser til Troms politidistrikt, gadd man ikke en gang besvare; ikke før Politidirektoratet grep inn !
Utvisningen ble i sommer kjent over hele landet, og det er kommet mange støtteerklæringer; både fra enkeltpersoner og musikkgrupper. Når det gjelder selve fremdriften av saken, har jeg ikke hatt bistand fra noen kant. Imidlertid bør jeg takke Justisdepartementet og Politidirektoratet for korrekt saksbehandling.
Det er naturligvis noe skremmende at kunnskapsnivået og holdningene i Politiet synes være så svake at denne utvisningen kunne effektueres på tynnest mulig grunnlag. Selvfølgelig kan dette tilfellet gi næring til begrunnet mistanke om kameraderi i etaten og i forhold til personer - etater utenfor.
To personer som støttet meg, ble også utvist uten hjemmel; en av dem er det fortsatt. Jeg vil herved takke for støtten fra disse to virkelige reelle venner og beklage at min atferd ble svært uheldig for dem ! I tillegg er en tidligere arbeidstaker ved den aktuelle bedrift fortsatt utvist. Dette tilfellet også i strid med loven. Jeg håper at disse nå kan få sine saker opp på nytt ved å henvende seg til Troms politidistrikt.
Se for øvrig reportasjene fra i sommer.

24. november 2008

Kjell Arnesen AS fikk julebordet skandalisert på Finnsnes Hotell fredag kveld !

Eieren av det kjente lastebilfirmaet Tor Kolbeinsen sjikanerte et par på det groveste !
TEKST: TERJE FJELLSTAD
Hendelsene skjedde sist fredag kveld på Finnsnes Hotell hvor det var flere firmaer og andre som deltok på julebord og dans. Uten foranledning ble et par som ikke var med på julebordet til Kjell Arnesen AS antastet og sjikanert på det groveste av eieren til det kjente lastebilfirmaet Tor Kolbeinsen ! Eieren deltok på julebordet i egenskap av ektefelle til en ansatt. I dette tilfellet var det neppe alkoholen som hadde skylda. I stedet virket det som håndbagasjen manglet totalt; med andre ord lå problemet "mellom øra" som det heter. Vedkommende ble etter hvert frosset ut. Firmaets juleborddeltakere brøt deretter opp relativt tidlig og dro fra stedet. Om denne tildragelsen blir politianmeldt er uklart fordi vedkommende har hevdet at han har mektige venner på stedets lensmannskontor. Fra tidligere er det kjent at lastebileieren har benyttet en av bilene til Kjell Arnesen AS for å sjikanere medtrafikanter ved å "vise fingeren" !       

26. april 2008

 A9-RETTSOVERGREP MOT EIENDOMMEN FJELLSTAD 21, 36-37 i TRANØY

Lenvik lensmannskontor på lag med vår motpart !
TEKST: TERJE FJELLSTAD [ARTIKKEL NR. 9]
I dag fortsetter artikkelserien i saken for å avsløre korrupsjon og kameraderi innenfor politi og rettsvesen. Med utgangspunkt i tidligere artikler skal jeg denne gang vise at politiets rolle i saken ikke er av ny dato. HELE SAKEN

23. april 2008

 A8-RETTSOVERGREP MOT EIENDOMMEN FJELLSTAD 21, 36-37 i TRANØY

Denne artikkelen ser på en falsk anmeldelse hvor politiet opptrer partisk !
TEKST: TERJE FJELLSTAD [ARTIKKEL NR. 8]
I dag fortsetter artikkelserien i saken for å avsløre korrupsjon og kameraderi innenfor politi og rettsvesen. Denne gang skal jeg vise hvordan politiet har behandlet en bestemt politianmeldelse og se på bakgrunnen for henleggelser.
I forbindelse med tvangsforretning inkludert en betydelig politiaksjon 28. august 2007 på FJELLSTAD, ble herværende redaktør politianmeldt for trusler av en Bjørn Næss, Tomasjordnes, 9024 Tomasjord. [I stedet for å gå inn på en rekke detaljer om bakgrunnen, viser redaktøren til fjorårets artikkelserie 1-7.]       HELE SAKEN
En del av grunnlaget for denne artikkelen finner du i:

5. mars 2008

HOBBYJURIST MED UGRUNNEDE BESKYLDNINGER MOT
FJELLSTAD TRADING

Av TERJE FJELLSTAD

Hobbyjurist og sjåfør i Senja Rutebil, Idar Isaksen fra Slettemoen ved Sørli på Senja, kom mandag 3. mars i en bestemt offentlig sammenheng, med udokumenterte beskyldninger mot FJELLSTAD TRADING for å drive ulovlig varetaxi. Anklagene avvises på det mest bestemte. Når bedrevitere går lenger enn å holde noen tanker for seg selv, er det viktig at de blir spikret opp. Derfor dette inserat som blir stående til det eventuelt kommer en beklagelse.

 

Godt nytt år !

1. januar 2008
FOTO: TERJE FJELLSTAD

Som bildet viser [eksponert i 30 sekunder] 31. desember 2007 kl. 2359, var det en massiv oppskyting av raketter nyttårsaften fra Finnsnes. Neste gang blir det forbud mot de raketter som har styrepinne. Blir spennende å se hva det fører til? Vi ser at fjellet opp mot Varden er bra belyst med litt refleksjon i selve Kvilebua. Lysene på Kistefjellsenderen overvåker det hele.

 

 

Gisund Budstikke

TERJE FJELLSTAD
REDAKTØR


A9-RETTSOVERGREP MOT EIENDOMMEN FJELLSTAD 21, 36-37 I TRANØY
[Se artikkelserie 1 - 7 i 2007 som for øvrig fortsetter i 2008 med nye avsløringer vedrørende manglende rettsikkerhet og korrupt saksbehandling innenfor en rekke offentlige etater.]

23. april 2008

A8-RETTSOVERGREP MOT EIENDOMMEN FJELLSTAD 21, 36-37 I TRANØY
Denne artikkelen ser på en falsk anmeldelse hvor politiet opptrådte partisk ! [ARTIKKEL NR. 8].

TEKST - FOTO: TERJE FJELLSTAD

Dette bildet av Bjørn Næss er tatt 28. august 2007 kl. 0958 på Fjellstads innmark like ved traseen som etter hvert ble til "DEN NYE NARKOVEIEN FRA TROMSØ", og som kanskje ender ved denne falleferdige rønna i Kveldrovegen, Tromsø !

FOTO: Privat.